Въведете ключови думи

.

Как се доставят поръчките?

Доставката се извършва посредством нашия партньор-доставчик „Еконт Експрес“ ООД само за адреси на територията на България. Предлагаме доставка на територията на България както до адрес на получателя, така и до офис на куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД. При попълване на формата за поръчка Вие имате възможност да изберете една от двете опции – доставка до адрес или до офис на „Еконт Експрес“ ООД.

Реалната стойност на доставката може да е по-ниска или по-висока от зададената в нашия сайт  в зависимост от актуалните тарифи на фирма „Еконт Експрес“ ООД.

Какъв е срокът за доставка?

Доставката на налични артикули се извършва в рамките на 1-2 работни дни (считано от работния ден, следващ деня на поръчката). Въпреки старанието ни да доставим Вашата поръчка възможно най-бързо, доставката може да отнеме по-дълго време поради независещи от нас причини (напр. лоши метеорологични условия), за което ще бъдете уведомени от нас.

Моля , обърнете внимание, че някои наши артикули се изработват след приемането на поръчка (като чанти , несесери напр.) и може да отнеме от 1-2 седмици в зависимост от нашата натовареност (времето е различно за различните артикули и е упоменато в описанието на продукта). Ние ще се свържем с вас за да уточним сроковете за изработка и доставка.

Какъв е начинът на плащане?

Плащането се извършва с наложен платеж при доставки на територията на България и чрез системата на PayPal при международни доставки.

Как функционира плащането с наложен платеж?

Всички пратки, които изпращаме с Еконт се заплащат с  „Наложен платеж“ като дължимата сума  се заплаща в брой на куриера, доставящ Вашата пратка, при получаването й.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички пратки изпращаме с опция „Преглед преди плащане“.Имайте предвид, че ако след прегледа преди плащане на артикулите, решите, че няма да заплатите артикулите и ще ги върнете обратно на търговеца, то стойността на транспортните разходи в двете посоки – от и до адреса на търговеца, се поема от клиента.

Доставяте ли до чужбина?

Да, извършваме доставки до чужбина чрез Български пощи. Цената на доставката на международни пратки зависи от теглото и дестинацията. Методът на плащане при международни доставки е предварително чрез PayPal. Опцията „Преглед преди плащане“ не е валидна за международни доставки. За повече информация се свържете с нас.