Въведете вашето търсене

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Как ще получа поръчката си?

В рамките на страната изпращам  с фирма ЕКОНТ, като доставката може да е  до техен офис или до посочен от вас адрес. Стойността на услугата се определя спрямо актуалните тарифи на фирма Еконт и тя е за сметка на клиента.

След колко време ще получа поръчката си?

-Ако продуктите, които сте си избрали са налични се старая да ги изпращам още в същия ден или на следващия работен. Доставката с Еконт отнема един работен ден.
-Поръчки , които е нужно да изработя се обсъждат индивидуално и се старая да ги изпълнявам възможно в най-кратки срокове.

Как да платя?

Заплащането става с “наложен платеж” при получаването на пратката. Други възможни методи за плащане са чрез Paypal или по банков път (за повече информация относно тях се свържете с мен)

Мога ли да видя пратката си преди да платя?

Разбира се! Всяка поръчка изпращам с опция преглед . При отказ разходите по доставката са за сметка на клиента.

Мога ли да върна поръчката си?

В рамките на 14 дни от датата на закупуването й може да я върнете . Продуктите трябва да са в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговският им вид. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
miia се задължава да върне заплатената от потребителя за всички върнати стоки сума при условие, че стоките отговарят на вида и условията за връщане посочени по-горе в срок от 14 дни.

Може ли да си запазя продукт и да ми го изпратите по-късно?

Да, може да бъде запазен и изпратен на по-късна дата (в рамките на 3 дни). За по-дълги срокове е необходима предварително да се заплати! Това може да стане по банков път или чрез Paypal. Ако след 3 дни от запазването му не е заплатен ще бъде пуснат обратно в продажба на сайта.

Изпращате ли в чужбина?

Да, като доставката се извършва от Български пощи . Стойността й зависи от теглото и дестинацията. Продуктите трябва да се заплатят предварително чрез Paypal или по банков път. Имайте предвид , че не изпращам чупливи предмети(като чаши напр.). Срокът за доставка обикновено е от 1 седмица до 40 дни и ще получите код за проследяване, с който може да следите вашата пратка на сайта на Български пощи. Ако пратката е загубена, повредена или закъсняла по вина на Български пощи www.miia.bg не носи отговорност.

Мога ли да си поръчам персонализирана кукла?

Куклите си остават моята голяма любов и когато имам време и вдъхновение правя малки серии от различните типове кукли, предимно ROCKAFELLA , Miss Mia и Sweeties. Всяка кукла е уникална и неповторима и изисква много време, старание и изпипване на всеки детайл. Затова и си запазвам правото да ги изработвам само по мои идеи и не приемам персонализирани поръчки за кукли.

С кого да се свържа ако имам и други въпроси?

Може да ми пишете на ivaila.miia@gmail.com или чрез страницата ни във Facebook.